Участници

Residential forum 2023
8 юни 2023 | Sofia Event Center

Невена Стоянова

управляващ директор, Luximmo Finest Estates и Barnes Bulgaria

Невена Стоянова е управляващ директор на Luximmo Finest Estates и Barnes Bulgaria. Тя има над 10-годишен опит в сферата на недвижимите имоти, а от 2017г. е част от висшия мениджмънт на Luximmo Finest Estates. 
Средното си образование получава в град София, завършвайки езикова гимназия с разширено изучаване на английски и испански език. Висшето си образование продължава в Нов български университет специалност "История на изкуството" и Университет за национално и световно стопанство - специалност "Връзки с обществеността".
Опит в сферата на недвижимите имоти първоначално придобива чрез дългогодишната си работа в престижна строително-инвестиционна компания, където е ангажирана с цялостния процес при сделки за покупко-продажби на жилищни, търговски и бизнес площи. След което стартира кариерата си като брокер, създава собствен офис и след няколко години на високи търговски постижения и множество допълнителни квалификации оглавява Luximmo Finest Estates.
Невена Стоянова е мениджър с особен нюх към новостите на пазара, с дълбоки познания в сферата на маркетинга, психологията и изграждането на дългосрочно доверие с клиенти и партньори.